Et Tip til begyndelsen iværksætteren: ved hvad markedsføring betyder

Internet Marketing er blevet en buzzword for over et årti nu, kort tid af almindelige foranstaltning. Og endnu i form af Internet Beregningssystem, dette er en meget lang tid. Uanset hvad, gå vi altid tilbage til oprindelsen af ordet markedsføring.
Markedsføring, som vi kender det, først og fremmest koncentrerer sig om forbrugerne. Som Internet marketingmedarbejder er dit ansvar at afgøre din forbrugernes- eller potentielle kunder – behov og ønsker. Du derefter udvikle strategier – både online og offline – om dit produkt vigtige funktioner, overtale dine potentielle kunder til at købe dit produkt, og sørg for, at dine kunder er tilfredse med deres køb.
I de gamle tider marketingfolk stoppet med salg af produkter og tjenester. Vellykket marketingfolk gøre det i dag, deres strategi for at sælge til eksisterende kunder mere end at finde nye købere. Hvorfor? Fordi det er mere rentabelt at sælge til eksisterende forbrugerne end til nye!
Hvorfor belabor denne definition? For i det væsentlige, det er hvad markedsføring handler om. Hvis du har forstået ovenstående definition, og jeg har fremhævet de vigtige søgeord, placeres dine pligter som Internet marketingmedarbejder i rette perspektiv. Med dette på bagsiden af dit sind er der ingen tvivl om du vil blive en rentabel erhvervsdrivende.
Med markedsføring som defineret ovenfor, forstå du nu, hvorfor næsten alle de succesfulde Internet marketingfolk i dag oversvømmer din server med opt-in e-mails. Eller fyre dig op med deres nyhedsbreve seneste udgave. Fordi de betragter dem som inden for deres loop kundegrundlag (selvom du ikke har købt fra dem før; din eneste deltagelse til deres virksomhed er at tilmelde dig deres nyhedsbreve abonnement formularer).
Være, at da det kan, vi nu gå tilbage til definitionen af markedsføring opgivet ovenfor og liste nede de vigtige nøgleord. Internet marketingfolk tweak nøgleord inde og ude. Millioner af sider er blevet lanceret på internettet ud af disse søgeord.
De skyggefulde marketingfolk målrette alle og enhver potentielle kunder, nysgerrige på uskyldige specifikt. De tilbyder alle former for produkter og programmer i stedet for at uddanne de intetanende læsere. Hvis du var en af dem, der er en begyndelse Internet surfer til spejder for en online-forretning, efter al sandsynlighed har du været plaget af disse lyssky tegn. Pas derfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.