Har du hvad det kræver at være iværksætter?

Q: Jeg er interesseret i at starte min egen virksomhed. Jeg har en business grad og masser af erfaring i min valgte felt, men jeg ved ikke, hvis jeg har de nødvendige færdigheder til virkelig at gøre det på min egen. Nogen råd?
Marie C.
A: du har ramt sømmet på hovedet, Marie, fordi når du er iværksætter det er virkelig op til dig at gøre det på din egen. Sure, kan du have investorer og rådgivere og medarbejdere og venner og familie at hjælpe du klatre op ad stigen, men i sidste ende er du den, der ture high wire alene.
Der er en bred vifte af færdigheder, du bliver nødt til at få succes som iværksætter og chancer er lave ikke besidde dem alle. En af de gode ting ved at være iværksætter er, at hvis du mangler nogle færdigheder kan du altid leje folk med disse færdigheder til at hjælpe runde ud din virksomhed færdighed sæt.
Her er et par af de færdigheder, skal du starte og andre du kan bygge på senere. Forskellige stadier af business kræver forskellige færdigheder.
Folk færdigheder
Enhver spirende iværksætter bør have gode mennesker færdigheder. Evnen til at gå ind i et rum og befrie alle der er ofte mere vigtigt at din virksomhed end en investor med dybe lommer. Jo mere du kan gøre folk som dig, jo mere de vil ønsker at gøre forretninger med dig.
Netværk færdigheder
Networking er et af de bedste måder at opbygge partnerskaber og finde nye kunder. Netværk betyder blot, at du går til funktioner, der tiltrækker de mennesker, du behøver at vide. En succesfuld iværksætter er også en vellykket schmoozer. Det er de entrepreneurielle svarer til “kysse babyer og rystende hænder.” Uanset om det er den ugentlige roterende frokost eller et kammer funktion, dukke op med en pocketful af visitkort og møde så mange mennesker som du kan.
Lederevner
For at være iværksætter er at være en leder. Selv om du er en virksomhed med en, skal du have færdigheder til at tage ansvaret og til at føre. Det er meget nemmere at lære lederevner, når du har kun dig selv at administrere. Disse færdigheder vil komme i meget praktisk, da du tilføje medarbejdere og din virksomhed vokser.
Lederevner
Ledelseskvalifikationer omfatter en lang række opgaver, herunder administration af daglige drift, vækst, medarbejdere, kunderelationer, investor relations og så videre. Dårlige ledere gøre for fattige iværksættere.
Medarbejder Relation færdigheder
Dine medarbejdere er en af de vigtigste Aktiver din virksomhed har og det er vigtigt, at du som chefen, udvikle en professionel relation med dine medarbejdere. Det er vigtigt, at medarbejderne føler sig værdsat og du vise det økonomisk og fagligt.
Team Building færdigheder
Som din organisation vokser skal du have mulighed for at opbygge et team, der kan tage din virksomhed til næste niveau. Dit team ikke kun omfatter medarbejdere, men også partnere, din revisor, din advokat og investorer. Enhver, der har evnen til at påvirke din bundlinje og vækst bør være en del af teamet.
Markedsførings- og færdigheder
Indtil du vokse din virksomhed til det punkt, at du kan retfærdiggøre tilføjer en markedsføring person, vil det være op til dig at udtænke måder at markedsføre din virksomhed. Som jeg har sagt før markedsføring er en af de mest kritiske områder af erhvervslivet som at få er ordet ud til kunder det første skridt i at generere indtægter.
Som marketing er salg afgørende for succes i din virksomhed. Startet ud du vil sandsynligvis være den, at gøre salg opkald og lukning af tilbud til din virksomhed. Du skal have mulighed for at sidde foran en potentiel klient og sælge dem på din tjeneste eller et produkt. Mange iværksættere finde det vanskeligt at gøre som salg er mere kunst end dygtighed. Dette er også, hvorfor en af dine første ansætter når stand skal være en god sælger.
Time Management færdigheder
Desværre er der kun så mange timer i dag og for iværksættere, der betyder, at vi skal styre vores tid godt eller uundgåeligt nogle ting vil ikke få gjort. Jeg synes, at det hjælper for at planlægge din dag aftenen før. Jeg, før jeg nogensinde kommer til kontoret hvad jeg skal gøre dag. Jeg kender den rækkefølge jeg vil gøre ting i. Selvfølgelig kommer noget altid at kaste en svensknøgle i min plan. Når det uventede sker forsøger jeg at føje det til næste dags tidsplan. Hvis det ikke er muligt, jeg beskæftige sig med det og derefter forsøge at komme tilbage på sporet. Det er ikke altid muligt, men at have en plan helt sikkert hjælper.
Har du i øjeblikket har alle disse færdigheder? Sandsynligvis ikke. Meget få mennesker besidder dem alle selv efter år i erhvervslivet. Betyder en mangel på disse færdigheder, at du bør starte din egen virksomhed? Naturligvis ikke. Entrepreneurielle færdigheder kan læres og forbedret over tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.