Keyman forsikring – Beskyt dig selv mod nogle af dine største virksomheder risici.

Som en forretningsmand du måtte have offentlig ansvarsforsikring og du forsikre din bygninger, materiel og køretøjer. Du kan endda have en erhvervsansvarsforsikring og juridiske omkostninger forsikring. Er det alt? Hvad med dine andre primære aktiver-dine nøglemedarbejdere?
Nøglemedarbejdere udgør hjertet af alle virksomheder, men ikke mere så end det Forenede Kongeriges 3,9 millioner små, ofte familie, virksomheder har op til 4 medarbejdere. Længerevarende fravær igennem alvorlig sygdom eller død kan være terminal for nogle af disse virksomheder. Risiciene, der er ens for selskaber med begrænset ansvar, en partnerskaber og eneste handlende.
I denne sammenhæng er Keyman Insurance et must. Keyman forsikring repræsenterer en gruppe af forsikring planer alle designet til at økonomisk beskytte forretning fra påvirker af langvarig sygdom eller død af personale, der er centrale for velstand for virksomheden. Forsikringen kan ikke erstatte mennesker, men det kan give penge til at købe tid og dække udgifterne til vikarer, rekruttering, tab af fortjeneste eller give tilførsel af kontant kapital.
Forsikring falder i fire kategorier-forsikring til at hjælpe din virksomhed Genskab den udvidede periode når dine nøglemedarbejdere er ude af stand til at arbejde eller til tog eller ansætte en erstatning, forsikring for at beskytte overskud, forsikring for at beskytte aktionærernes eller partnerskab interesser, og forsikring for alle der er involveret i sikre virksomheder lån eller bank faciliteter.
Keyman forsikring på dem, der er centrale for din virksomhed.
Hvem er din nøglepersoner? De er dem, der styre, oprette og køre din forretning. Mennesker uden hvem din virksomhed ville miste, salg og fortjeneste, eller som selv den grundlæggende levedygtighed af din virksomhed ville blive rystet. Se på direktører, partnere, ejere og ud over. Overveje roller af topledere i salg, teknisk udvikling og operations-roller ændres i hver enkelt virksomhed men kandidaterne er sikker på at springe ud på dig.
Forsikring af disse mennesker vil give de ekstra penge skulle påtage sig midlertidigt ansatte eller ansætte og uddanne en udskiftning.
Keyman forsikring til at beskytte din fortjeneste.
Effekten af at miste nøglemedarbejdere går langt videre end blot udgifterne til deres lønninger og udgifter til udskiftning. Da de er centrale for virksomheder velstand, vil deres tab banke til bundlinjen. Du kan forsikre for tab af fortjeneste for!
Keyman forsikring at beskytte aktionærerne eller partnere.
Her taler vi om forsikring for at beskytte interesser i tilfælde af langvarig sygdom eller død. Familier kan ønsker at sælge deres andel i virksomheden, men de resterende medlemmer i branchen måske ikke ønsker disse stakes, afholdt af nytilkomne. Keyman forsikringsordninger kan være gennemført, som giver den nødvendige finansiering til at købe aktier fra de oprindelige aktionærer eller deres ejendom.
Keyman forsikring forsikring af dem, der leverer personlige garantier.
Når en virksomhed tager et lån eller rejser bank finans er långiver meget sandsynligt, at kræve en personlig garanti eller en afgift på deres personlige ejendele. Dette gælder især for små og nye virksomheder. Så hvad sker der, hvis disse kautionister bliver alvorligt syg eller dør? Långivere kan godt være i stand til at ringe i lånet. Hvad sker der så? Igen, Keyman forsikring er svaret. Forsikring kan være struktureret for at pay-off lånet og dermed gratis business og kautionistens familie, fra stor bekymring.
De fleste af UKS førende forsikringsselskaber tilbyder Keyman forsikring som en udvikling af deres liv og kritisk sygdom forsikring interesser. De har alle nødvendige papirarbejde, der er tilgængelige til at gennemføre dækning du har brug for og sikre skattevæsenet holdes i skak.
Så har din virksomhed råd til at ignorere Keyman forsikring? Du vil være enten en modig eller tåbelige mand at sige nej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.