Organisationer, der er involveret i boliglån proces

Going om processen med at købe et nyt hjem involverer flere organisationer. Boliglån kan være en af de ultimative mål, men der er mange mennesker og grupper, der er involveret i processen med at opnå det.

For at få et boliglån, mennesker og organisationer såsom inspektører, ejendomsmæglere, kreditinstitutter, titel søgning mennesker og andre har brug billiga lån for at underskrive på projektet. Hvem de er normalt dikteret af boliglån folk, men at have dem alle linet op og klar til at logge af er op til dig.

Hvem er involveret?

De mennesker og grupper, der er involveret i at få boliglån udstedt omfatter: dig, långiver, ejendomsmæglere (for dig såvel som sælgeren), inspektøren, titlen selskab, dine kreditorer, din arbejdsgiver og dine ægtefæller ‘ arbejdsgiver og kredit historie, hvis Køb skal være et fælles køb.

Boliglån långiver

Denne gruppe kan være en bank eller en anden finansiel organisation. Generelt er de dem, der kræver alle de papirarbejde til at lade boliglån fortsætte. Desværre er det dem, der kræver oplysningerne og er ikke nødvendigvis dem, der trækker det sammen. Dokumentationen for boliglån er stort set dit ansvar, selv om boliglån långiver vil sandsynligvis kontrollere de finansielle detaljer, før lånet provenuet. Generelt, at have så meget dokumentation trække sammen, før hånden er en klog idé.

Ejendomsmæglere

Ejendomsmægleren kan være en god guide til at få dig gennem labyrinten af boliglån papirarbejde. De har været igennem processen før og har en temmelig god idé om, hvad de kan forvente. De er ikke ansvarlige for at trække oplysninger sammen, men kan være en god ressource for at finde og bruge velrenommerede mennesker i løbet af processen. Titel søgning og inspektion virksomheder kan være et godt eksempel på ressourcer, de kan hjælpe med at finde.

Inspektører

Inspektionsprocessen er et krav for de fleste boliglån. Generelt er denne proces en god idé under alle omstændigheder. Det er altid godt at vide på forhånd, hvis reparationer eller opgraderinger vil være sandsynligt i fremtiden. Men hvis inspektøren finder, at hjemmet har betydelige problemer boliglån kan ikke være i stand til at fortsætte. Desværre, i dette tilfælde, søgen efter et nyt hjem bliver nødt til at gå på. Heldigvis, de fleste af boliglån papirarbejde er afsluttet, så denne begivenhed er mere af en skuffelse end et hjem lån disqualifier.

Titel Søg firma

Dette firmas arbejde kan være det mest skræmmende arbejde i hele processen. Man kunne tro, at processen er blevet gjort før, så der bør være lidt problem. Det kan desværre undertiden ikke være tilfældet. Boliglån selskab ønsker at vide, at ejendommen er gratis og fri for behæftelser. Hvis det ikke er gratis og klart, at der ikke kan være et salg. Generelt, den skræmmende del er, at når noget er fundet det kommer ud af ingenting. Når der er tale om titel søgninger, gælder Murphy’s Law. Hvis noget slemt kan ske, vil det ske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.